Nybrogatan 15, 3 tr Östermalmstorg
Östermalmstorg

Nybrogatan 15, 3 tr

146 m² 4 rum och kök 1873 3 av 5 7,2709% 7 140 kr/mån 26 900 000 kr/bud
Vill du titta på bostaden? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Intresseanmälan

Med bästa läge invid Östermalmstorg!

Högt upp i ikoniska Astoriahuset mellan Östermalmstorg och Strandvägen, ligger denna ljusa, genomgående och smakfullt renoverade våning med stor balkong i västerläge. Våningen erbjuder generösa sällskapsytor med en väl tilltagen takhöjd om ca 3,10 meter, golv i Chevronparkett och vackra tidstypiska detaljer som möter moderna lösningar. Tre bra sovrum och två badrum. Mycket vacker, totalrenoverad (2020) hörnfastighet med elegant, lättillgänglig entré och stor hiss. Solid förening med bundna räntor.

Planritning

Ritning
Alternativ planritning

Bilder

Nybrogatan 15, 3 tr
Nybrogatan 15, 3 tr
Nybrogatan 15, 3 tr
Nybrogatan 15, 3 tr
Nybrogatan 15, 3 tr
Visa alla bilder
1303/01303
3 av 5
Finns
Finns
146 m² (föreningens information)
7,2709%
1 391 757 kr
7 140 kr/mån. inkl. värme, VA. Tillkommer 250 kr/mån för bredband.
26 900 000 kr/bud

Högt upp i ikoniska Astoriahuset mellan Östermalmstorg och Strandvägen, ligger denna ljusa, genomgående och smakfullt renoverade våning med stor balkong i västerläge. Våningen erbjuder generösa sällskapsytor med en väl tilltagen takhöjd om ca 3,10 meter, golv i Chevronparkett och vackra tidstypiska detaljer som möter moderna lösningar.

Elegant hall med robust säkerhetsdörr och förvaring. Hallen leder vidare till våningens sällskapsdel och ett stort sov-/kontorsrum i anslutning till ett badrum med dusch.

Generösa sällskapsytor med två rum i fil mot Nybrogatan samt ett högkvalitativt, platsbyggt kök med vitvaror från Miele och gott om arbetsyta på bänkskiva i kalksten från Kinnekulle. Bägge rum har en väl tilltagen takhöjd och vackra tidstypiska detaljer såsom dörröverstycken, höjda socklar och dubbeldörrar med speglar. Utgång till stor balkong i västerläge.

Separat mastersuite med ett stort sovrum med utgång till balkongen. I direkt anslutning finns ett badrum med badkar, dusch och wc. Bägge badrummen är utrustade med elburen golvvärme. Bakom garderobsvägg finns en undangömd tvättmaskin och torktumlare.

Genomgående hög säkerhetsfaktor i fastigheten med Intercom-system (med kamera) i porten samt robust säkerhetsdörr till lägenheten. Stort källarförråd med access via hiss.

Flerfamiljshus
1873
ombyggnadsår 2020.
Fjärrvärme
Bostadsrätt
Ej utförd
FTX-system
Bostadsrättsföreningen Astoria Nybrogatan

Bostadsrättsföreningen Astoria Nybrogatan är en s.k. "äkta" förening som registrerades och förvärvade fastigheten 2017.

Byggnaden uppfördes ursprungligen 1873 och innehåller 18 lägenheter om totalt ca 1 983 kvm, upplåtna med bostadsrätt. Under 2020 färdigställdes en omfattande ombyggnation som utfördes av Arcona. Garantitiden är fem år för entreprenaden och gäller till den 2 juli 2025. Förlängd garantitid med tio år gäller för vissa arbeten, material och varor.

Byggnaden ritades av arkitekt Julius Frosell. Fastigheten är urholkad med en 3D-avstyckning innehållande restaurangen Brasserie Astoria, som ägs av Humlegården Fastigheter.

Mycket elegant, lättillgänglig entré med hotellkänsla och stor hiss. Cykel-/barnvagnsrum.

Bostadens indirekta nettoskuldsättning är ca 1 391 757 kr (enl. ÅR 2022).

Överlåtelseavgift (2,5 % av gällande prisbasbelopp) samt eventuell pantsättningsavgift (1,0 % av gällande prisbasbelopp) tillkommer för köparen.

För mer information, vänligen se föreningens årsredovisning.

Östermalms Saluhall med flertalet salustånden som har kvar sin ursprungliga utformning med rik dekor. Den är en av Stockholms finaste tegelbyggnader från sent 1800-tal.

Intresseanmälan

Dina uppgifter förblir konfidentiella och stannar hos oss.
Visa alla objekt