Försäljning - kontakta oss för ett första möte och en kostnadsfri offert

Att sälja med oss

Vi vet att frågorna är många inför en försäljning och det kan vara svårt att ta beslut samt att välja en fastighetsmäklare som kan marknaden brett. Våra uppdragsgivare väljer oss, då vi har lång erfarenhet och ett gediget nätverk. Vi förmedlar och har expertisen om små och stora innerstadslägenheter, villor, gårdar, sjöställen och hyresfastigheter.

Viktigast är tajmingen och ett bra förarbete. Försäljningsunderlaget är A-O för en smidig och lyckad försäljning. Det innefattar bland annat; nya ritningar, areamätning, energideklaration, teknisk besiktning, radonmätning/intyg, sotarintyg samt professionell fotografering. Det slutliga prospektet som överlämnas till spekulanterna skall vara inbjudande, informativt och snyggt, vilket givetvis också ska godkännas av er som säljare. Vi är i regel två medarbetare från byrån som medverkar vid en försäljning och kommunicerar dagligen med våra uppdragsgivare/kunder. Vi finns på Hemnet, Booli, Objektvision samt på sociala medier.

Låt oss guida er genom hela försäljningsprocessen – kontakta oss för ett första möte och en kostnadsfri offert!

Att sälja med oss

Underhandsförsäljning

Vissa av våra kunder kräver full diskretion och vill inte annonsera sina hem på den öppna marknaden. Vi avråder även flera kunder från att göra detta delvis av säkerhetsskäl eller av andra anledningar. Vi har genom åren, tack vare ett väl upparbetat kundregister och kontaktnät, med framgång förmedlat många bostadsrätter, villor och hyresfastigheter utan annonsering.

Vårt track-record enbart på Strandvägen är 43 förmedlade våningar samt hundratals små och stora lägenheter inom tull.

Underhandsförsäljning

Önskar ni hjälp med att köpa?

Ibland finns varken tid eller möjlighet att leta efter en ny bostad på egen hand. Vi hjälper er gärna med att finna de objekt som uppfyller era önskemål, oavsett om objektet saluförs genom oss eller en branschkollega. Tala gärna om för oss vad ni söker och hur ni bor idag genom att fylla i vårt spekulantregister, eller kontakta oss.

Spekulantregister
Önskar ni hjälp med att köpa?

Värdering

Kostnadsfri muntlig värdering. Önskar du en skriftlig bankvärdering? Mejla oss för en offert!
Kostnaden för skriftlig värdering dras av vid erhållande av försäljningsuppdrag.

Dina uppgifter förblir konfidentiella