LCP fixed background image
Gärdet - Tessinparken

De Geersgatan 8

64 m² 2 456 kr/mån 5 av 7 2.5 rum och kök 8 200 000 kr/bud
Kontakta mäklaren för visning Anmäl intresse

Bilder

De Geersgatan 8
De Geersgatan 8
De Geersgatan 8
De Geersgatan 8
De Geersgatan 8
Visa alla bilder

På våning fem finner man denna ljusa, rymliga 2.5:a om 64 kvm. Vardagsrum med dubbla glasdörrar till balkong i söder, där solen skiner från morgon till kväll. Stort sovrum med plats för såväl skrivbord som garderober. Vitt, stilrent kök med gott om förvaring och arbetsytor. Mellan kök och matplats finns det tidstypiska glaspartiet med skjutdörr bevarat. Vackert kaklat badrum med badkar. Möblerbar hall med avhängning för ytterkläder.

Genomgående solid ekstavsparkett i fiskbensmönster, förutom kök och matdel. Många originaldetaljer och takhöjd om ca 2,75 m.
Detta är en mycket genomtänkt och snyggt renoverad lägenhet med bibehållen karaktär.

Här bor man utan insyn och med utsikt över de fantastiska körsbärsträden, Tessinparken och hustaken. Ett eftertraktat läge med närhet till Ladugårdsgärdet, Djurgården, Karlaplan, butiker, caféer, restauranger och kommunikationer.

Total nettoskuld avseende denna lägenhet 47 616 kr

Omgivningen

Gärdet är den vardagliga benämningen på den stadsdel som officiellt heter Ladugårdsgärdet. Stadsdelen ligger öster om och nordost om Östermalm. Ni bor i mycket attraktivt läge om ni vill upptäcka allt vad Stockholms innerstad har att erbjuda. Lägenheten har utsikt över gärdet eller sportfältet som boende kallar det.Mycket aktiviterer som ridning, rasta hunden, spela fotboll eller tom Cricket och Amerikansk fotboll. På vintern finns skidspår med konstsnö. Tessinparken som ligger bakom huset erbjuder kafeer och picknink i det gröna. Efter en kortare promenad kommer man till underbara Djurgården.

De Geersgatan 8, Gärdet - Tessinparken
1502/23
5 av 7
Finns
Finns
64 m² (föreningens information. )
2.5 rum och kök
2.505%
2 456 kr/mån inkl värme, V/A och kabeltv
8 200 000 kr/bud
Flerfamiljshus
1934.
Ombyggnadsår 1995
Fjärrvärme
Kopplade bågar
kv Röda Rosen 2
Bostadsrätt
138 kWh/kvm. Energiklass E
Självdrag
Brf De Geersgatan 8

Föreningen förvärvade fastigheten 1985 och upplåter 32 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt i källarplanet. Vindsförråd och källarförråd tillhör lägenheten. Tvättstuga i källaren med 2 TM, 1 TT och torkskåp, samtliga från Wascator. Cykel/barnvagnsrum, grovsoprum med viss källsortering. Stambyte 1995.
Fasadrenovering och nya balkonger 2005. Juridisk person godkänns ej. Medlemskap beviljas endast person som avser vara permanent boende i fastigheten. Tomten är friköpt. Exemplariskt välskött byggnad och förening med mycket stark ekonomi.

Intresseanmälan

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Prisbevakning
Villkor*
Visa alla objekt